top of page
Search

Intervju Diana MudrinićNaša draga Diana, vizionarka i direktorica Trokuta, otvorila je vrata našeg uspjeha u ekskluzivnom intervjuu za Večernji list. Otkrila nam je kako je Trokut procvao tijekom posljednje tri godine, pretvarajući se u istinski centar poduzetništva i edukacije. Kroz inspirativnu priču, Diana je podijelila ključne trenutke ostvarenja naše misije te kako smo postali sinonim za uspjeh NEET akademije.


Također je istaknula i pionirsko povezivanje novih tehnologija s proizvodnim i pomorskim djelatnostima putem inovativnog upravljanja PIN-om i iNavis centrom. Saznajte više o našem putu prema vrhu i viziji koja nas vodi prema beskrajnim mogućnostima, jačanju IT zajednice u Šibeniku i još mnogo toga u cjelovitom članku koji slijedi.


Hvala Večernjem listu na prilici da podijelimo našu priču, a Diana Mudrinić, naša neumorna vođa, ostavlja trajni pečat našeg uspjeha.


Cijeli članak pročitajte na: https://www.vecernji.hr/vijesti/kroz-neet-akademiju-spajamo-nezaposlene-mlade-ili-jednostavne-one-koji-zele-zaokret-u-karijeri-s-direktnim-potrebama-trzista-1727301


18 views0 comments

Коментарі


bottom of page