top of page
Search

Meet Up - HARALD NANDKE - “Postupci etičkog hakiranja”Jučer je održan prvi ovogodišnji MEET UP u prostoru Trokuta, koji je donio uzbudljivo putovanje kroz kibernetički svijet i omogućio pravo razumijevanje računalne sigurnosti.


Vrhunski stručnjak za računalnu sigurnost i član Hrvatskog instituta za kibernetičku sigurnost, Harald Nandke je podijelio svoje stručno znanje o opasnostima u kibernetičkom okruženju, istaknuo faze testiranja računalnih sustava, posebice web i mobilnih aplikacija


U uvodnom dijelu posjetitelji su mogli čuti više o samim fazama testiranja računalnih sustava s naglaskom na web i mobilne aplikacije.


Također objasnio je koncept natjecanja "Capture the flag" u kojem su se natjecali svi prisutni od kojih je najbolji osvojio vrijednu nagradu Trokuta. Unatoč raznolikosti iskustava, radionica je bila prilagođena početnicima, koji su u sat vremena tražili što više flagova.


Metuup se nastavio uz opuštenu atmosferu i zajedničko druženje gdje su posjetitelji imali prilike Haraldu postaviti pitanja te razmijeniti iskustva iz područja računalne sigurnosti.


Trokut je s današnjim interaktivnim predavanjem najavio još jednu odličnu sezonu događaja u kojoj ćemo imati priliku poslušati aktualne teme, a više informacija potražite na https://www.trokut.eu/  ili na društvenim mrežama Trokuta.


U galeriji pogledajte kakva je bila atmosfera na jučerašnjem Meet Up-u


4 views0 comments

Comments


bottom of page