top of page
Search

MEETUP – FINANCIRANJE INOVACIJA NA PODRUČJU URBANE MOBILNOSTI U POMORSKOM SEKTORU

Updated: Nov 15, 2022Bliži nam se prvi MEETUP u iNAVIS centru na kojem će naša gošća biti Ivana Čuljak iz Invento Capital Partnersa, poduzetničkog akceleratora specijaliziranog za poticanje inovacija u Hrvatskoj. Simpatična operativna menadžerica iz INVENTA će u utorak 22. studenog s početkom u 14 sati približiti temu financiranja inovacija na području urbane mobilnosti u pomorskom sektoru.


O PREDAVAČU:


Ivana ima veliko iskustvo u kreiranju i provedbi mjera potpore inovacija za mala i srednja poduzeća, start-up akceleraciju i inkubaciju te mentorstvo. Kao voditeljica Tehnološkog parka Zagreb svakodnevno je mentorirala više od 90 inovativnih start-upa te je bila odgovorna za razvoj najvećeg inkubatora za visoke tehnologije u Zagrebu. Prethodno je radila na provedbi više od 100 inovacijskih projekata u Hrvatskoj agenciji za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG – BICRO).


Prijavom na mail info@trokut.eu ili na broj tel. 022 500 200, osigurajte svoje mjesto na događanju koje će se održati u prezentacijskoj dvorani iNAVIS centra.

29 views0 comments

Comments


bottom of page