top of page
Search

MEETUP – FINANCIRANJE INOVACIJA U PODRUČJU URBANE MOBILNOSTI



Iza nas je prvi ovogodišnji MEET UP održan u pomorsko-inovacijskom centru iNavis. Velike zahvale Ivani Čuljak iz Invento Capital Partnersa, koja je svojim dolaskom i dobrim raspoloženjem svima prisutnima prenijela svoje bogato iskustvo i kroz dinamično predavanje otkrila mnoštvo mogućnosti financiranja i razvoja inovacija na području urbane mobilnosti u pomorskom sektoru.


Više o predavaču:


Ivana ima veliko iskustvo u kreiranju i provedbi mjera potpore inovacija za mala i srednja poduzeća, start-up akceleraciju i inkubaciju te mentorstvo. Kao voditeljica Tehnološkog parka Zagreb svakodnevno je mentorirala više od 90 inovativnih start-upa te je bila odgovorna za razvoj najvećeg inkubatora za visoke tehnologije u Zagrebu. Prethodno je radila na provedbi više od 100 inovacijskih projekata u Hrvatskoj agenciji za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG – BICRO).


INVENTO

Invento Capital Partners djeluje kao poduzetnička potporna institucija usmjerena na poticanje razvoja inovacijskog ekosustava, podršku startupovima, kao i inovativnim poduzetnicima koji teže internacionalizaciji poslovanja. INVENTO tim je radio s preko 1.500 inovativnih start-upova, organizirao više od 30 različitih treninga i radionica, 15 demo dana i više od 40 matchmaking događaja koji su usmjereni na razvoj inovacija (hackaton, bootcamp, predakceleracija, akceleracija i inkubacija). Blisko surađuje s poslovnim i tehnološkim stručnjacima koji imaju znanja i kapacitete pomagati inovatorima, studentima i tvrtkama kako bi se znali nositi s izazovima u industriji i ubrzati razvoj inovacija od ranih faza, preko scale-upa do internacionalizacije.

INVENTO je dio BOND mreže te svakodnevno surađuje s ostalim poduzetničkim potpornim institucijama u Hrvatskoj, a kao partner međunarodnih projekata i inicijativa je umrežen s više od 20 inozemnih partnera iz 10 EU zemalja.U proteklih 5 godina surađuje sa Europskim institutom za inovacije i tehnologiju (EIT) kao hrvatski predstavnik za EIT InnoEnergy i EIT Urban Mobility, a tijekom 2022. godine je također dio projekta EIT Entrepreneurial Co-founder Match Programa koji ima za cilj povezati deep tech inovatore i talentirane poduzetnike kako bi zajednički pokrenuli poslovanje.

64 views0 comments

Kommentarer


bottom of page