top of page
Search

Okrugli stol "She Means Business - Inspiration hour" donosi motivaciju i podršku izuzetnih žena u Šibeniku

 

Šibenik, 08.05.2024. - She Means Business – Inspiration hour u formatu Okruglog stola, donosi motivaciju, inspiraciju i podršku izuzetnim ženama u poduzetničkom svijetu. Pod vodstvom direktorice Inkubatora za nove tehnologije Trokut Šibenik d.o.o., Diana Mudrinić, panel je okupio izvanredne žene koje su podijelile svoja poslovna iskustva, izazove s kojima su se suočavale, ali i strategije koje su primijenile kako bi postigle uspjeh.

 

Jedna od glavnih govornica na panelu bila je Nathalie Rayes, Veleposlanica Sjedinjenih Američkih Država u Hrvatskoj. Nathalie je dijelila svoje bogato poslovno iskustvo iz cijelog svijeta s publikom u Šibeniku, ističući važnost hrabrosti i povezivanja s drugima u poslovnom svijetu. Naglasila je da je ključno odagnati strah od neuspjeha te hrabro krenuti naprijed, uz traženje pomoći i podršku drugih. "Svaki dan učimo i to je način kako rastemo, a u tom učenju i u tom rastu žene mogu puno pomoći jedna drugoj", istaknula je Nathalie.

 

Antonija Škugor, grafička dizajnerica i vlasnica obrta Kino Tesla, također je podijelila svoje iskustvo iz poduzetništva. Naglasila je važnost mentorstva, zdrave podrške te balansa između posla i majčinstva. "U tom periodu trebamo biti međusobno si još veća podrška", dodala je Antonija, potičući prisutne na međusobnu podršku i suradnju.

 

Frana Dulibić, arhitektica i vlasnica arhitektonskog ureda DAA Studio d.o.o., podijelila je svoje početke i kako je prebrodila "imposter sindrom" odlučno krenuvši putem koji je za nju bio ispravan. Istaknula je važnost vlastite odlučnosti i vjere u sebe, te važnosti solidarnosti i međusobne podrške žena u poslovnom svijetu.

 

Direktorica Diana Mudrinić istaknula je važnost ženskog prijateljstva, podrške i suradnje te izrazila nadu za buduće inicijative ovakvog tipa. "Ovaj panel je pružio izuzetnu priliku za inspiraciju i umrežavanje među ženama koje su se okupile kako bi podržale jedna drugu i podijelile svoje priče i iskustva", rekla je Diana.

 

Kraj okruglog stola obilježila su pitanja publike i neformalno druženje koje je uslijedilo, pružajući dodatnu priliku za interakciju, umrežavanje i inspiraciju među prisutnima.

 

She Means Business - Inspiration hour, ostavio je dubok i pozitivan utisak na sve prisutne, pružajući podršku, motivaciju i inspiraciju ženama u poduzetničkom svijetu Šibenika i šire.
5 views0 comments

Comments


bottom of page