top of page
Search

Svečana dodjela nagrade Šibenska grandeca 2024

Nije slučajnost da se svečana dodjela nagrade 'Šibenska grandeca' dodjeljuje upravo u ožujku, istaknule su sinoć u Trokutu voditeljice Diana Ferić i Živana Podrug. Diana Ferić je inače predsjednica udruge „Volim Šibenik” koja već osmu godinu zaredom organizira događaj na kojem se posebna priznanja dodjeljuju ženama iz Šibenika koje su svojim radom i djelom zadužile cijelu zajednicu. 

Za ovogodišnju Šibensku grandecu nominirane su Lora Tintić, Marina Šimić, Deana Karađole Radovčić, Vlatka Komadina te Oriana Kunčić.

Sve nominirane upravo su svoj rad posvetile mladima koji se sinoć nisu dvoumili gdje biti kad su u pitanju njihove profesorice i mentorice.

Pred punim Trokutovim tribinama i popraćeno velikim ovacijama publike, titulu “Šibenska grandeca” osvojila je Oriana Kunčić, magistrica glume, redateljica i dramska pedagoginja, a upravo rad s mladima kroz Dramsku radionicu „Ivana Jelić” ju je doveo do velikih uspjeha, prepoznatih predstava s mladima u glavnim ulogama koji su velikom podrškom i pljeskom pokazali koliko im znači njihova mentorica.. 

Gospođa Vlatka Komadina je sa svojih 86 godina i skoro 80 godina volontiranja inspirirala članove udruge da se dodjeli još jedna posebna nagrada i to za životno djelo, a trenutak u kojem je primila nagradu teško je opisati riječima, pljesak svih nazočnih koji je trajao duže od minute ganuo je gospođu Vlatku do suza, kao i sve nas prisutne. 

Nagradu “Šibenska ikona stila” zasluženo je dobila Loredana Stamenković Šanić, a složit ćemo se s organizatorima da su sve nominirane, svojim radom i djelovanjem zaslužile priznanje zajednice.

Dojma smo da je sinoćnja atmosfera u Trokutu upravo pokazala da su sve kandidatkinje jednako pobjednice , a kako bi vam dočarali sinoćnju lijepu i emotivnu atmosferu pogledajte našu fotogalerijuby @High Moon Media

4 views0 comments

Comments


bottom of page