top of page
Search

Treći i posljednji dan THINK FUTURE WINTER EDITION konferencije u Trokutu

Updated: Dec 18, 2023
Završen je treći i posljednji dan THINK FUTURE WINTER EDITION konferencije u Trokutu!  

Ivana Budimir, voditeljica inkubatora Trokut, vodila je raznovrstan program gdje su predavači odgovarali na zanimljiva pitanja publike. Izuzetno nam je drago što je publika od prvog pa do zadnjeg predavanja postavljala zanimljiva pitanja našim predavačima.


Gospodin Ante Duvnjak, vlasnik uljare Sv. Ivan u Vodicama, podijelio je tajne osvajanja zlatne medalje u New York-u za njihovo ulje, koje je odabrano između 1100 uzoraka, te se osvrnuo na cijeli proces proizvodnje organskog ekstra djevičanskog ulja.Mike Pulley iz Carbon Analitics i vlasnik vinarije Delusional u Jadrtovcu održao je inspirativno predavanje o smanjenju negativnih utjecaja na okoliš, koristeći primjer iz vinske industrije.Martin Krstić iz Food4People svojim predavanjem je prikazao kako su uspijeli proizvesti prvo hrvatsko vino bez pesticida, razvijajući ideju tijekom Poduzetničkog inkubatora u Trokutu.Marija Plavčić, vlasnica Sapunoteke, otkrila je publici malo više o počecima lokalnog branda domaće kozmetike i sve izazove koji su se pojavile tijekom nabave samih lokalnih sirovina za njihovu eko proizvodnju.Nakon odličnih predavanja, održana je panel rasprava koju je moderirala Marina Torić, voditeljica lokalne akcijske grupe u ribrastvu FLAG Lanterna.
Mi se zahvaljujemo šibenskoj publici na brojnim postavljenim pitanjima tjekom cijele konferencije, te se veselimo ponovnom susretu na nekoj novoj Think Future konferenciji.

29 views0 comments

Commentaires


bottom of page