top of page
Trokut - Demo Day (39).jpg

PRVI PODUZETNIČKI INKUBATOR

Prvi Poduzetnički inkubatorski program Trokut na području šibensko kninske županije je završio sa Demo Day-om.


Program je trajao dva mjeseca tijekom kojih su polaznici prošli kroz 6 modula kako bi naučili sve alate da bi jučer prezentirali svoje ideje na način koji su naučili tijekom inkubacije.


Timovi su učili uz sjajne mentore i predavače koji zajednički imaju neupitno iskustvo i znanje direktno sa terena, a uključuju Mike Pulley, Antonija Škugor, Antonio Meić, Stevica Kuharski, Branka Lasić i naše Ivana Vudrag i Diana Mudrinić. 

Stručni žiri koji je sastavljen od Milenke Barać Iz Industrius d.o.o., Ivice Skelina iz Skelin Mont-a, Petra Mišure iz Upravnog odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj, serijskog poduzetnika Voyl Divljakovića, te glavnog IT stručnjaka grada Šibenika Tomislava Lokasa. Žiri je poslušao svih 6 timova koji su prezentirali svoje ideje odnosno „pitche-eve“ te su se odlučili za prva tri mjesta. Žiriju nije bio lak odabir s obzirom na sjajne poduzetničke ideje.

Isti broj bodova po svim kategorijama osvojili su treće mjesto Josip Bačelić, Hrvoje Jelković i Branka Grubić sa projektom “Platforma za stvaranje, razvoj i prodaju kulturnih sadržaja – Frame Art” i Franka i Tena Bujas sa projektom “Termoosjetljiva etiketa za maslinovo ulje”.

Drugo mjesto osvojili su Valentina Petković i Frane Bilić sa projektom “Razvoj novih digitalnih, interaktivnih i virtualnih proizvoda u turizmu - PostcARd”. Radi se o digitalnom 3D suveniru odnosno razglednici koja tekstualno i audiovizualno informira korisnike uz dodatne multimedijske funkcije. 

Prvo mjesto osvojili su Ivan i Bruna Rakić sa svojom prirodnom i zdravom konzervom koja će imati proizvodnju u šibensko kninskoj županiji te lansirati svoje proizvode van hrvatske i time dodatno povećati prepoznatljivost naše zemlje i šibensko kninske županije. 

bottom of page