top of page

prošli meetup

|

Šibenik

MEET UP

Na drugom ovogodišnjem meet up Trokuta u četvrtak 31. ožujka u 17 sati na temu koja se po prvi put odrađuje u RH i nikako ga ne želite propustiti gostovat će Mirna Smrekar, osnivačica tvrtke Product Pixie i renomiran hrvatska IT-jevka. Mirna Smrekar će govoriti o svom poslovnom putu kroz rad u inter

MEET UP
MEET UP

Time & Location

prošli meetup

Šibenik, Ul. Velimira Škorpika 7a, 22000, Šibenik, Croatia

About the event

Na drugom ovogodišnjem meet up Trokuta u četvrtak 31. ožujka u 17 sati na temu koja se po prvi put odrađuje u RH i nikako ga ne želite propustiti gostovat će Mirna Smrekar, osnivačica tvrtke Product Pixie i renomiran hrvatska IT-jevka. Mirna Smrekar će govoriti o svom poslovnom putu kroz rad u internacionalnim Fortune 500 kompanijama, te izazovima sa kojima se susretala i susreće. Mirna je magistra elektrotehnike i informacijskih tehnologija FER-a i product manager sa višegodišnjim iskustvom gradnje proizvoda i plasiranja istih na tržište.

Središnji naglasak meet upa biti će na ulozi product managmenta u hrvatskim tvrtkama. Kroz njega će predavačica nastojati približiti sponu između klijenata, razvoja, dizajna i marketinga, te osiguravanja strateškog razvoja i pozicioniranja na tržištu u svim razvojnim fazama nekog proizvoda.

Dobrodošli su svi koji žele proširiti svoju mrežu poslovnih kontakata, koji žele upoznati nove osobe i kolege, koji se žele inspirirati te saznati nešto više o novim znanjima, kompetencijama i vještinama na području product managmenta.

- Pozivamo stoga sve zainteresirane da redovito prate obavijesti web stranice i društvenih medija Trokuta te da prijavom na mail info@trokut.eu ili na broj tel. 098 693847, osiguraju svoje mjesto na događanju - poručuju iz Trokuta.

Share this event

bottom of page