top of page
Search

JAVNI POZIV: ZA PRIJEM U INKUBATOR ZA NOVE TEHNOLOGIJE TROKUT ŠIBENIK D.O.O.

Updated: Aug 26, 2022


PREDMET

I.

Predmet Javnog poziva je prijem stanara u zasebne urede i zajednički prostor Inkubator za nove tehnologije Trokut Šibenik d.o.o. (Centar Trokut), Velimira Škorpika 7a, 22 000 Šibenik, kvadrature 2084m2.

Centar Trokut je prvenstveno namijenjen poduzetnicima početnicima i drugim zainteresiranim pravnim ili fizičkim osobama koje obavljaju ili imaju namjeru obavljati proizvodnu ili uslužnu djelatnost iz područja naprednih tehnologija, iz područja IT ili IKT sektora, kreativnih industrija i inovacija.

Prijem stanara uključuje mogućnost korištenja prostora i opreme za rad, sobe za sastanke, FabLab, učionicu, dviju čajnih i jedna opremljena kuhinja u prostoru, sanitarne čvorove, chill zone i ostale zajedničke prostorije. U svrhu prijema stanara, svaki stanar će imati na raspolaganju, ovisno da li koristi ured ili zajednički prostor stol, ergonomsku stolicu, ladičar, locker s jedinstvenim kodom, te primanje pošte i registraciju svoje tvrtke d.o.o. ili obrt. Prostor je klimatiziran te ima širokopojasni Internet, dok su svi troškovi uključeni u cijenu.

II.

Zahtjeve za prijem u Inkubator za nove tehnologije Trokut Šibenik d.o.o. mogu predati:

  • Sve fizičke i pravne osobe koje pokreću svoje poslovanje iz područja IT ili IKT sektora, kreativnih industrija i inovacija

  • Poduzetnici početnici iz područja IT ili IKT sektora, kreativnih industrija i inovacija

  • Postojeći poduzetnici iz područja IT ili IKT sektora, kreativnih industrija i inovacija.

Dodatno, svaki stanar Trokut treba dostaviti potvrdu da ne postoji dugovanje prema Gradu Šibeniku niti prema Poreznoj upravi.

Pod poduzetnikom – početnikom, u smislu ovog Poziva, razumijeva se pravna i fizička osoba koja samostalno i trajno obavlja gospodarsku djelatnost radi ostvarivanja dohotka, odnosno dobiti na tržištu i koja je upisana u odgovarajući registar u razdoblju ne dužem od tri (3) godine od dana podnošenja prijave na javni poziv.

Iznimno od odredbe stavka 3. ovoga članka, pravo na korištenje otvorenog radnog prostora u Centru Trokut ima svaka zainteresirana pravna i fizička osoba.

Pojam poduzetnika podrazumijevaju sve fizičke i pravne osobe koje žele razvijati ili razvijaju projekt iz područja IT ili IKT sektora, kreativnih industrija i inovacija, odnosno žele obavljati ili obavljaju djelatnost unutar inkubatora, te su pravna osoba. Osim korištenja zajedničkog poslovnog prostora stanarima Centra Trokut pružat će se i druge usluge.

Prijem u Centar Trokut se stječe na određeno vrijeme sukladno Ugovoru koji se potpisuje prilikom početka prijema.

III.

Sve podnesene prijave za stanare Centar Trokut evaluira Uprava Društva. Ukoliko je broj radnih mjesta predviđenih za stanare popunjen svi prijavitelji će biti stavljeni na listu čekanja te biti obaviješteni kada se mjesto oslobodi.

IV.

Cjenik zakupa zajedničkog poslovnog prostora Centra Trokut se nalazi kao prilog ovom Pozivu, dok se za poduzetnike obračunava po subvencioniranoj cijeni, te je kako slijedi:

  • Za prve dvije godine zakupa prostora svi poduzetnici početnici za najam prostora imaju popust od 50 (pedeset) posto u odnosu na redovnu cijenu prostora, sukladno cjeniku Inkubator za nove tehnologije Trokut Šibenik d.o.o.

  • Za poduzetnike koji nisu poduzetnici početnici omogućava se popust najma prostora u iznosu od 50 (pedeset) posto na period od 12 (dvanaest) mjeseci od dana potpisivanja Ugovora o prijemu u sklopu takozvanog Early bird popusta koji traje prvih 30 dana od službenog otvorenja Inkubatora za nove tehnologije Trokut Šibenik

V.

Zainteresirani poduzetnik koji iskaže interes za korištenje zajedničkog poslovnog prostora Inkubator za nove tehnologije Trokut Šibenik d.o.o. obvezan je dostaviti sljedeću dokumentaciju:

  • Dokaz o registraciji/osobna iskaznica (izvadak iz rješenja odgovarajućeg registra)

  • Potvrdu da nema dugovanja prema Poreznoj upravi, ne starija od 30 dana

  • Potvrda da nema dugovanja prema Gradu Šibeniku, ne starija od 30 dana

VI.

Zahtjev za prijem s popratnom dokumentacijom se dostavlja poštom ili skenirano putem e-maila s naznakom “Za javni poziv za korištenje zajedničkog poslovnog prostora Inkubator za nove tehnologije Trokut Šibenik d.o.o. ” , na adresu Velimira Škorpika 7a, 22 000 Šibenik ili na e-mail info@trokut.eu .

Javni poziv je trajno otvoren.

Za Inkubator za nove tehnologije Trokut Šibenik d.o.o.

direktorica

Diana Mudrinić


8 views0 comments
bottom of page