top of page
Search

Drugi dan Think Future konferencije u Trokutu

Updated: Dec 18, 2023


Jučer se u našem Trokutu održao i drugi dan Think Future konferencije.

Uz ugodnu atmosferu i aktivnu publiku održala su se predavanja na temu kako nove tehnologije utječu na pomorski sektor.


Prvo izlaganje održala je Diana Mudrinić, direktorica Trokuta koja se dotaknula budućih trendova u pomorskom sektoru, koje su trenutne tehnologije, te s kojim izazovima će se taj sektor u budućnosti nositi uz napomenu važnosti zaštite okoliša.
Boris Miškić, direktor tvrtke Marinetek Adriatic održao je odlično predavanje o trendovima dekarbonizacije u nautičkom sektoru, te o primjeni karbonskih vlakana u proizvodnji pontona kao prva tvrtka u svijetu koja upotrebljava tu tehnologiju.

Čast nam je što je gospodin Boris Miškić upravo odabrao Trokut i šibensku publiku gdje je prvi put javno predstavljen projekt proizvodnje kompozitnih pontona.U panel raspravi pod stručnim vodstvom Damjana Puljića, inženjera strojarstva, pridružila se Marina Torić, voditeljica lokalne akcijske grupe u ribrastvu FLAG Lanterna koja je publici pobliže objasnila njihovo djelovanje i planirane aktivnosti, važnost Flagova za gospodarski, javni te civilni sektor sve u cilju promicanja važnosti djelatnosti ribarstva.
Kroz cijeli program drugog dana konferencije vodila nas je naša kolegica Ivana Vudrag, pomoćnica direktora za financije i strategiju.


Ne propustite treći, ujedno i zadnji dan THINK FUTURE-a kada nas očekuju odlična predavanja na temu ekološke i održive proizvodnje

11 views0 comments

Comments


bottom of page