top of page
Search

Dvije godine upravljanja iNavis centromPrije dvije godine, Inkubator za nove tehnologije Trokut preuzeo je pod svoje okrilje upravljanje pomorsko-inovacijskim centrom iNavis koji je prošle godine obilježio 11 godina postojanja, a rezultat je uspješne realizacije hrvatsko-norveškog projekta.


Pioniri te začetnici ideje osnivanja centra iNavis, tvrtka CroNoMar od samog otvaranja svojim djelovanjem i aktivnostima jačaju suradnju ovih dviju zemalja te se mogu pohvaliti posredovanjem u izgradnji više od 200 brodova za norveško tržište marikulture.

Osim tvrtke CroNoMar svoje sjedište u iNavis centru imaju tvrtke Azara Adria koja se uspješno bavi posredovanjem pomoraca na internacionalne kompanije, tvrtka Jadranski ronilački servis koja je glavni izvođač gradnje šibenskog “otočnog vodovoda”, tvrtke Navarch, Ewa Employment, portal Pomorac.hr a od rujna prošle godine, u centru djeluje lokalna akcijska grupa u ribarstvu Lanterna koja u cilju ima promicanje jačanje i očuvanje grane ribarstva u javnom i privatnom sektoru na području šibenske županije.


Izuzetno smo ponosni što danas u centru djeluje ukupno 18 tvrtki, a kroz dvije godine upravljanja našim stanarima smo omogućili da neometano rade u ugodnoj i poticajnoj atmosferi, a kroz organizaciju predavanja, radionica i međusobnih druženja potaknuli dobro poslovno umrežavanje.


Povodom našeg zajedničkog rođendana napravili smo kratki video by High Moon MediaZa više informacija o radu iNavis centra posjetite stranicu:8 views0 comments

Commentaires


bottom of page