top of page
Search

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZA NAJAM PROSTORA U TROKUTU

Updated: Aug 26, 2022

Grad Šibenik od jeseni pokreće Centar za poduzetništvo i nove tehnologije Trokut. Centar uključuje usluge uredskog prostora, coworking prostora, edukativnog i konferencijskog dijela kao i usluge Inkubatora. Trokut se prostire na dvije etaže ukupne površine 2.084 metara, te je suvremeno opremljen.

Ovim putem se pozivaju sve tvrtke, mladi poduzetnici, startupi, freelanceri i oni koji planiraju pokretanje obrta ili d.o.o. da ispune poziv za iskazivanjem interesa. Ovaj poziv za iskazivanjem interesa ni na koji način ne predstavlja obvezu za potencijalne korisnike, već će se isključivo koristiti za procjenu poduzetničkog interesa.

U prostorima Trokuta se nalaze zasebni uredi za do 4 ili 6 osoba, te je na raspolaganju coworking prostor gdje će svatko moći odabrati svoje radno mjesto i postati dijelom poduzetničke zajednice. Svakom korisniku Trokuta na raspolaganju će biti suvremeno opremljene dvorane za sastanke, 12 kabina za razgovore, FabLab za razvoj ideja i koncepata, kutak za odmaranje, kuhinje, primanje pošte, besplatni parking, a cijelo vrijeme će imati podršku osoblja Trokuta.

Zajedno s poslovnim prostorom, Trokut će pokrenuti i Inkubator. Provodit će se programi i projekti inkubatora namijenjenih Startup projektima. Za vrijeme trajanja Trokut Inkubatora organizirat će se razne radionice fokusirane na sve elemente koje je potrebno pokriti kako bi svatko bio uspješan poduzetnik.

U sklopu Trokuta nalazit će se edukativni i konferencijski centar, s dvoranama kompletno opremljenim i spremnim za bilo koju vrstu edukacije, radionica, skupova ili konferencija. Prostor kao takav je prilagodljiv, a uključuje ozvučenje, tehničku podršku te prikladni prostor za catering u modernom loungeu.

Potencijalni cjenik usluga Trokuta i popratnog sadržaja možete pogledati na linku: LINK

Poziv za iskazivanjem interesa možete ispuniti na linku: LINK


21 views0 comments

Comments


bottom of page