top of page
Search

Predavanja Trokut Ured 22


Trokut je nedavno otvorio svoj Trokut Ured 22.

Trokut Ured 22 je virtualni ured gdje smo na jednom mjestu objedinili odgovore na sve upite od poduzetnika. Pitanja koja su nam postavljena pokrivaju razna područja od pravnih subjekata, inovacija, računovodstvenih pitanja pa svo do digitalnih nomada.


Trokut Ured 22 redovito održava besplatna predavanja na teme iz poduzetništva, a prezentacije s predavanja možete pronaći na kraju ovog članka.


Naša Ivana Vudrag je već održala čak 3, da TRI besplatna predavanja.


Prvo predavanje je bilo na temu Kako ispuniti PO-SD obrazac za paušalne obrtnike, drugo predavanje Osnove u poslovanju udruga i financijska izvješća za 2022. i Osnove u poslovanju obrta te prijava poreza za dohodak u 2022.

Na svojim predavanjima, Ivana je obradila teme računovodstva za Udruge, zakonske obveze za Udruge te osnove poslovanja; nije izostavila kako predati PO-SD obrazac i sve tajne iza računanja godišnjih stopa. Dotakla se i zakonskih obveza za obrtnike, vođenje poslovnih knjiga i osnova poslovanja.


Sve prezentacije možete pronaći na stranicama Trokut Ureda 22!

U okviru Trokutovog Ureda 22, sva predavanja su besplatna, pratite nas kako bi mogli na vrijeme saznati za iduće predavanje!



Hvala našoj Ivani Vudrag na sjajnom današnjem predavanju kojim je Trokutovoj publici u cijelosti približila sve zakonske obveze i trikove koje trebamo znati!




Pratite nas i dalje kako bi na vrijeme vidjeli kada se održava sljedeće predavanje, a do tada možete pogledati prezentacije koje se nalaze u nastavnku ovog teksta.





Prezentacija Paušalni obrt i Predaja prijave - Obrazac PO-SD za 2022.g.Trokut_DM
.pdf
Download PDF • 13.79MB

Prezentacija Osnove u poslovanju udruga i financijska izvješća za 2022.g.
.pdf
Download PDF • 7.33MB

Prezentacija obrt i Predaja prijave - Obrazac DOH za 2022.g.Trokut
.pdf
Download PDF • 5.67MB


122 views0 comments
bottom of page