top of page
Search

Predavanje o projektu 'Scinergy'Jučer smo imali priliku ugostiti gospodina Denia Nurkića, suvoditelja programa za razvoj visokotehnoloških kompanija Nuqleus na Fakultetu elektrotehnike i računarstva koji je stanarima Trokuta održao predavanje o projektu 'Scinergy' koji će tvrtkama olakšati pristup ekspertizi znanstvenika i znanstvenoj infrastrukturi potrebnoj za unaprijeđenje postojećih, te razvoj novih proizvoda i usluga.Projekt 'Scinergy' provodi Inovacijski centar Nikola Tesla (ICENT) u sklopu svojeg programa Nuqleus, a uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja, kako bi potaknuo kvalitetnu suradnju poslovne i znanstvene zajednice.

Riječ je o pilotu globalnog projekta Europske komisije koji koordinira Svjetska banka u suradnji s međunarodnim partnerima London Business School (LBS) i Massachusetts Institute of Technology (MIT).


Sudjelovanje u projektu Scinergy besplatno je za sve tvrtke registrirane u Hrvatskoj, a prijave su otvorene do 21. siječnja 2024.

Drago nam je što su naši stanari/poduzetnici imali priliku iz prve ruke saznati sve o odličnom projektu koji će zasigurno osnažiti suradnju poslovne i znanstvene zajednice, a više o samome programu i prijavama pogledajte na: https://nuqleus.io/scinergy/11 views0 comments

Comments


bottom of page