top of page
Search

THINK FUTURE

Updated: Oct 4, 2022

Dizajn kreativci, podatkovni stručnjaci i developeri iz svih krajeva svijeta predavat će na Think Future konferenciji u Trokutu

Vrijeme i mjesto

04. lis 16:30 – 06. lis 20:00 Šibenik, Velimira Škorpika 7a, 22000, Šibenik, Croatia


Dane 04.,05 i 06.10 rezervirajte za after work predavanja i druženja u Trokutu Prijavom na na edu@trokut.eu osigurajte svoje mjesto na trodnevnoj IT konferenciji “Think Future” koja će 4. 5. i 6.10. održati u Trokutu. Ova ICT konferencija okupit će dizajn kreativce, podatkovne stručnajke i developere iz cijelog svijeta koji će održati inspirativne govore o posljednjim tehnologijama i praksama iz IT industrije. Riječ je o eventu u organizaciji našeg Inkubatora koji je podijeljen u tri dana prvog tjedna u listopadu, a uključivat će uz predavanja najnovije IT tematike još pregršt zanimljivih aktivnosti. Prvog dana konferencije u utorak 4. 10. slušat ćemo predavanja o aktualnim trendovima iz svijeta data sciencea, a o njima će Vam direktno govoriti Trokutovi partneri iz Ujedinjenog Kraljevstva, Intuita Consulting. Riječ je o tvrtki s velikim rastom poslovanja i koja kontinuirano zapošljava nove kadrove, a odnedavno ima i svoju podružnicu u Šibeniku. U Trokutu su upravo data science identificirali kao tehnologiju budućnosti, te je ona ujedno i glavno zanimanje za koje će se prekvalificirati polaznici NEET akademije koja također ubrzo slijedi.
Drugog dana konferencije stižu priče iz Trokuta gdje će svi prisutni moći vidjeti prezentaciju 3D razglednice, nove VR igrice, web 3.0 i iskustva iz prve ruke grafičkih dizajnerica iz metaverzuma.


Treći dan u Trokutov auditorij stižu predavači iz SAD-a, predstavnici tvrtke Teltech, koja je dio Mozaik grupe, a koja je ujedno razvila aplikativna rješenja poput “ITranslate-a”, “RoboKillera”, i “DailyBurna”. Oni će šibenskoj publici na inovativan i suvremen način približiti teme poput product developmenta, “trendova u marketingu do 2030.”, mjenjanja idealnog kupca i kako upravljati remote teamom.

Budite dio budućnosti i dođite u Trokut

Vidimo se!

204 views0 comments

Comments


bottom of page